strawberries & ben n' jerry's!

2010-03-31 @ 23:41:02
jordgubbar!
detta var min kväll ungefär, jordgubbar, ben & jerry's, kakor, secret window, på spaning med bridget jones och joannas sällskap såklart :D mycket mycket trevligt. imorrn ska det vara sol och jag ska till stallet så ska ta med kameran hade jag tänkt :D puss!

je veux ton amour et je veux ta revansch.

2010-03-30 @ 23:15:46

Hittade denna covern på Bad Romance, denna gången gjord av 30 Seconds to Mars. Är oftast inget big fan of covers men denna var fin faktiskt... Tyckte jag skulle dela med mig av det :D

I'm done puzzling!

2010-03-30 @ 23:07:28
:>
Fint :>
Nu är jag klaaaar! :D Fast det fattas en pusselbit... så det känns lite konstigt nu, får väl ta itag med 1999-bitars pusslet jag fick av sanne imorrn :) Tror allt att jag ska lägga mig och läsa Flickan som lekte med elden, har bara typ 200 sidor kvar nu ^^ Imorrn blire först bak och sen kommer Joanna hit och vi ska mysa med film och ben & jerry's :> puss!

snowdrops!

2010-03-30 @ 15:47:27
sweet
Begav mig ut i trädgården och fotade snödropparna :>
har också bakat havrekakor, tror de failade lite... och så har jag slått in joannas present, ska träffa henne imorrn :) Idag ska jag lägga färdigt pusslet, så uppdaterar om det ikväll, hihihåhå.
här har ni världens bästa playlist som jag lyssnar på dagarna i ända ^^ förresten så har jag lagt till en knapp i kanten så att ni lätt kan följa mig på bloglovin, wihow! poss haj!

niile cityy 105,6!

2010-03-28 @ 23:48:28

sånt här kul underhöll jag och mina polare oss med i fredags, längesen jag skrattade så mycket, älskar verkligen göteborgskan! har mest varit i stallet i helgen, fast igårkväll hade vi gäster och de har just nu en utbytesstudent från usa i min ålder så pratade mycket med henne, spännande spännande! just nu jobbar jag på att översätta min svenskanovell till engelska, gillar engelska mycket mer än svenska lixx :) imorrn blire bio med sonius och ska försöka lägga klart pusslet imorrn :D poss!

nya grejer och sånt.

2010-03-26 @ 16:06:02
new clothes!
testade nya kläderna + en skjorta pappa gav till mig imorse och så blev resultatet ^^ min hand ser fett awkward ut dock >.< men det har varit ännu en bra dag, jättemycket sol så på hålan stekte jag på skolgården, som jag skrev i förra inlägget :) ikväll bär det av till adina och nu ska jag pussla, puss!

det steker.

2010-03-26 @ 12:35:59
webcam <3
såhär mycket steker jag (har till och med fått solbränna på armarna!) på skolgården, det är grymt varmt och vi har håla!
puss!

the best day ever :D

2010-03-25 @ 20:37:26
vår i lundagård!
har knappt hunnit ta några vårbilder, så därför langar jag en som är två år gammal.
idag har varit en helt underbar dag! över 10 plusgrader, skola mellan 9.40 och 11.20, mvg på franskaprovet, glasskulturen-glass på stortorget i solen, långritt inkluderande massa galopp och skratt med hedvig i 1,5 h och när jag kom hem fick jag reda på att sara och sanne fixat biljetter till kill hannah den 29de + LOV i övermorrn! :D det är underbart och imorrn ska jag ha på mig mina nya kläder woaaah :D

nu ska jag plugga samhäll och sen fortsätta skriva på svenskanovellen :) PUSS!

waffles.

2010-03-24 @ 20:48:31

bilder från eftermiddagen:
& våfflor
sanne och våfflor, som jag gjorde! riktigt gott. hinner ju inte fira våffeldagen imorrn eftersom jag ska till stallet så vi gjorde det idag istället ^^
gott gott gott.
mitt photoshop är helt knäppt och helt plötsligt kan jag inte redigera fler bilder, så den ovanför är oredigerad ^^
kul.
sen spelade vi kort med vår nyinköpta kortlek från tiger, det kanske inte syns på bilden men ett kort är typ dubbelt så stort som ett vanligt :) vi spelade skitgubbe och plump, och jag vann på plump :D awesome.
danny rexon's! :D
och eftersom sannes pojkvän henrik har sångaren i crazy lixx, danny rexon, som lärare i programmering så hade henrik fixat danny's autograf åt mig, grymt snällt och det kinda made my day :D tack!

nu ska jag se på grey's anatomy <3


nya köp :)

2010-03-24 @ 12:48:18
från h&m
raidade lite på h&m nu på morgonen, resultatet blev tre linnen och en kjol, ganska basic saker men det känns skönt att det är så varmt att man kan ha linne nu iallafall :) köpte också ett sånt knådgummi (?) alltså ett suddgummi för när man ritar med kol, åt sonia.

nu bär det av till ruben's place för att kränga våfflor och chilla :> puss!

all that you need's a little r.o.c.k.

2010-03-23 @ 21:56:23
theee simpsooons!
japp japp, så långt har jag kommit nu ^^
lyssnar fortfarande på CRAZY LIXX – New Religion och jag älskar känslan av en ny skiva.

nu när jag ändå är pågång och musiktipsar kan jag berätta att jag har bestämt mig för att gå och se Kill Hannah den 29de april med sanne & sara i köpenhamn, den 30de blir det Crashdiet för andra gången i helsingborg, och i sommar ska jag till peace & love (där dessa artister spelar) och till Sonisphere :D ska försöka slänga ihop en playlist med sonisphere-artisterna :D

Vet inte redigt vad jag ska göra nu, är lite trött på att pussla men det känns jättetidigt att gå och lägga mig eftersom jag är ledig imorrn >.< puss.

ny skiva <33

2010-03-23 @ 17:08:25
<33
(hej jag har typ världens sämsta cam)
titta vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem :D :D
crazy lixx senaste skiva new religion som släpptes i fredags :)
har redan lyssnat på den på spotify, och gaah den är jättebra! det var längesen jag köpte en helt ny skiva, brukar köpa begagnat ju, men åh denna känslan har jag saknat <3

på eftermiddagen sprack det upp och det är numera riktigt soligt, och efter skolan gick jag till hm, såg ett jättegulligt linne men hade inga pengar med mig så la undan det tills imorrn :)

nu ska jag pussla och lyssna på min aaawesome skiva :D

... höst igen?

2010-03-23 @ 08:21:02
argghh idag är en sån dag då man bara vill krypa tillbaka in under täcket igen ._. det ösregnar ute, men som tur är så skjutsade min pappa mig till skolan så nu har jag väntat här och börjar om 10 minuter :) tur att jag har laptopen och iPoden som tidsfördriv ^^ och ja, i övrigt har jag mest pusslat hela dagarna, kan fota när jag kommer hem kanske :] imorrn är det d-dag och därmed är jag ledig så jag och lite folkz ska äta våfflor :> puzz!

cookie monsterrrr

2010-03-21 @ 00:19:07
Igår när jag kom hem från skolan så bakade jag detta;
gitttigt
alltså en sats havrekakor med choklad, en sats kladdiga chokladbrownies och en lemon curd-paj med hallonmaräng som jag aldrig testat innan. Allt blev gott, men som ni kanske kan se så blev pajen lite väl kladdig och lite för söt. Sen kom mina kompisar hit och hjälpte mig att äta upp den och färga om mitt hår, sen såg vi Skattkammarplaneten och HippHipp! och så sov några över :)

Idag fick jag köra ut mina gäster vid halv fyra, och då hade vi bara tagit oss från mitt rum till köket och tillbaka och spelat kort ^^ Så vid halv fem åkte jag och Sonia till Åkarp och lagade pizza och lekte massa och sjöng singstar med hästnördar från US (ungdomssektionen) styrelse.

Förresten! Awesomeness! CRAZY LIXX finns nu på spotify <3 Bara deras senaste skiva, men ändå <333

peace!

Sommar!?!?!?

2010-03-18 @ 22:24:22
AAAAH det känns som sommar nu :D igår blev jag bländad när jag cyklade till skolan och idag var det över TIO grader varmt! helt galet. har haft massa plugg på senaste, franskprov idag som nog gick lite sisådär.
outfit!<- så såg jag ut igår, mammas gamla kjol som mormor har sytt om ^^
imorrn efter skolan ska jag baka jättemycket! en lemon curd-paj med hallonmaräng, havrekakor med choklad och brownies ^^ sen färga håret, kolla hipphipp! och kränga kakor med mina homies på kvällen :D sen i helgen.. får vi se vad som händer!

peace!

Alice in wonderland.

2010-03-15 @ 22:40:54
Så, nu har läst ut animal farm och svarat på massa instuderingsfrågor, pluggat historia OCH sett Alice in Wonderland! Den var... rätt bra, men inte så överväldigande typ 3/5. Fast man måste ju älska johnny depp <3
johnnyyyy <3 så gaaalen <3

Pluto :]

2010-03-15 @ 14:28:25
Kaniinen :]
Är han inte helt grymt söt? Nu när han har fått en ny utebur och det är sol så bara skuttar han runt och utforskar allting och naawww!

Idag i skolan var vi för övrigt på en föreläsning av en man som suttit i en gulagarkipelag, arbetsläger i Sibirien alltså, i 9,5 år. Han heter Francesco W. Kovacs och här är en artikel där man kan läsa lite om det han berättade, 81 år är han i år och han skämtade fortfarande, men det är klart, har man suttit i en gulag så är väl allting annat hysteriskt roligt... Intressant att det knappt står någonting om detta i historieböckerna, trots att det mördades sammanlagt ca 64 miljoner människor.

Nu ska jag plugga jättemycket innan jag, pappa och Sonia ser Alice i underlandet i 3D ikväll ^^

peace!

vår!

2010-03-14 @ 18:43:28
det har varit vår idag! :D
blev väckt kvart i tio av världens bästa syster som hade bakat scones, och som jag åt... gott!
gottt!
sen stack jag till stallet, jättehärligt att rida i vårvädret, red i typ en och en halv timme, utan handskar! vårtecken!
här är förresten miniatyr-bilder (klicka för förstoring) på pusslet jag håller på med:
puzzle<- så mycket är gjort & close up->klurigt!

nu ska jag äta mat och sen plugga historia och franska, mycket plugg i veckan >.< peace!

keep on walking.

2010-03-13 @ 22:15:33
Argfhhhhhdapdjapfja melodifestivalen!
Heeeelt ärligt! Salem skulle vunnit! ELLER möjligen Erik Saade för han är ju så himla otroligt gullig med de ögonen, håret och dialekten... men arghhhh jag är arg :[ Var mest det jag skulle skriva, haha. Usch, fast sen när skickade vi egentligen bra bidrag till ESC? Mja mja.

Kattungar

2010-03-13 @ 15:57:58

Okeej nu tänker ni säkert "OMG! det är ingen låttitel som rubrik!" eller inte.. Men iallafall, jag tänkte faktiskt skriva rubriker som har med inlägget att göra, haha. Fast när jag har brist på fantasi lär låttitlarna komma tillbaka :>
Som jag skrev igår var jag hos Sanne på kvällen, och hennes kattungar är nog det gulligaste jag har sett, no kidding! Fotade som en galning så därför kommer det upp någon bild nu, enjoy!
cuuutieeeh
Samarin, Igor och Albert, ca sex veckor gamla
awww
Catfight mellan syskonen
Var mest det jag ville visa, funderar på att börja övertala mamma om en liten kattunge ^^ Fast vet inte riktigt, jag är ju lite allergisk och mamma skulle få panik om de tog in en mus, men så gulligt det vore...

Känner mig lite halvkrasslig så stannade hemma från stallet, men imorrn ska jag dit :) Så idag har jag bara lagt pussel, simpsons med 1000 bitar, det är skitsvårt. Består liksom av massa små bilder som formar den stora bilden, typ mosaik, men jag ska klara det.

Posshaiii!


a kiss with a fist is better than none.

2010-03-12 @ 15:58:58

rollspelet som sagt.
FN-rollspel som sagt, satsigt är ordet :) Det gick lite sisådär, tur att det bara var övning. I höst gäller det på riktigt med betygsättning och massa :/
ryssen adina :D
Kände mig liite tvungen att ladda upp denna, Adina var ryss haha :D Underbart.

Nu ska jag nog läsa lite, kolla bussar och sen bege mig hem till Sanne för att vara social och fota hennes kattungar :>


running up that hill.

2010-03-11 @ 23:19:41

Cha cha bloggeeeen!
Har varit liiite för mycket plugg på senaste, men nu kommer en liten update för jag har baaakat :D
Massa muffins :D
Det är egentligen bara två satser chokladmuffins, den ena med vita och mörka chokladbitar i och den andra med bara mörka, men det är ändå två olika recept :P Den ena har olja istället för smör, den andra crème fraiche istället för mjölk och lite sånt. Dessutom så var de kanske inne liiite för länge och blev lite torra, men med chokladsås och hallon till så gjorde det ingenting :) Sammanlagt blev det nog... lite mer än 25 st och 13 av dem gick dirr till pappas jobb! Nu är här alltså 9 kvar som jag tror kommer ätas upp av mina kompisar imorrnkväll... Och ja bilden blev lite knas för fokusen ligger på de bakre muffinsen men ja :)

Imorrn är det FN-rollspel som gäller, har fixat en sjukt satsig outfit och jag är fit for fight som mexikan! Ska ta med den lilla kameran dit så att jag kan försöka fota alla som finklädda och sen langa någon bild här på bloggen :)

Hmm ja jag har också bokat biljett med festivalbussen till Peace & Love i sommar, ska bli grymt med helt otroligt många bra band :D Men nu ska jag nog krypa till sängs och fortsätta läsa män som hatar kvinnor, godnatt :*


Ms. rock & roll.

2010-03-08 @ 15:48:31
Ska börja med att berätta att Amy Macdonald och Florence + The Machine är två mycket bra artister/band, jajjemen! Igår var hela familjen och mormor på ikea och jag införskaffade en fåtölj! Den är jätteskön, skönare än vad det ser ut för det är liksom svikt i den :)
ny fåtölj :) Så ser den ut, jaoo! Där ska jag sitta och sticka :D

Idag är både jag och Sonia lediga och dagen började med att mormor gjort våfflor, gott! Sen har jag klippt mig och Sonia slingat håret, det blev liiiite för kort i nacken men ja... det växer ju ut. Behöver färga om håret också >.< Jag har också gjort klart Sonias halsduk i helgen :D
rooosa!<- Sonias roooosa halsduk! turkost :)<- Close up på min ofärdiga turkosa halsduk ^^ Snart får jag börja avancera och göra mössor eller tröjor eller något annat mysigt :)

I söndags drack jag också vitaminwater för första gången, ni vet sån dricka som lolbisante på youtube alltid dricker ;) Den var god iallafall! Nu på senaste har jag också börjat bli aktiv på twitter, så ni kan följa mig på http://twitter.com/victimofemotion. Nu är det dags för plugg, geografiprov på torsdag och FN-rollspel på fredag :(

i love you like a friend but let's not pretend how i wish for something more.

retro. dance. freak.

2010-03-05 @ 22:46:14
Herrrregud! Jag glömde ju skriva det som jag faktiskt uppdaterade för!
Jag och Sonia har bokat biljetter (eller egentligen var det ju mamma...) till LADY GAGA i Globen, Stockholm den 7de maj! :D Helt otroligt!
Lady GaGa! Man undrar ju vad för kläder hon kommer ha egentligen, men åh det ska bli sjukt roligt! :D

i want to satisfy the undisclosed desires in your heart.

2010-03-05 @ 22:22:14
Muse – Undisclosed Desires var en av alla låtar som jag upptäckte via tyska MTV i Österrike :) Jag känner mig lite lagom dålig som inte har uppdaterat på ungefär en månad, men ja, jag har faktiskt inte bakat något om det skulle vara en ursäkt.
Söta cupcakes :)
Här är iallafall en bild på några cupcakes som jag gjorde åt lite kompisar, och E stod för att två av kompisarna heter Elin och Elias ^^ De var goda och bland de gulligaste cupcakesen jag gjort om jag får säga det själv.

Sen har jag ju haft sportlov också, familjen plus en annan familj från Blekinge åkte till Saalbach i Österrike och det var underbart! Fint väder, god mat, underbart sällskap och jättefin skidåkning och det kunde knappast bli bättre :D Tyvärr var jag själv väldigt lat med kameran, så vill ni se bilder får ni gå in på min systers blogg, http://soniasfoto.blogg.se där hon lagt upp en hel del!:D Det är något med den bilden... Hmm... Sådär såg jag ut en kväll iallafall.

Individuella val har jag också gjort till tvåan, valde inriktning språk, fortsätta med franska och börja läsa tyska och Historia B och Fotografisk bild A som förstahandsval, hoppas att det blir bra!

Juste! Jag har skaffat ett nytt tidsfördriv, nämligen stickning! Det började innan sportlovet och på två dagar stickade jag upp ett garnnystan, och när jag var hemma började på en ny halsduk åt Sonia Och igår köpte jag massa garn så nu kan jag fortsätta igen :) Det är jättekul!

Nu är jag också ledig i fyra dagar och jag känner att inspirationen till att göra cupcakes börjar komma tillbaka, så jag lovar att det inte kommer ta en månad till nästa inlägg! Ska också försöka fota lite vårtecken typ som snödroppar, och åh vad jag längtar till sommaren med festivaler och USA-resa och framförallt värme!

Peace out :]