Crazy crazy nights!

2010-01-28 @ 20:49:46
Kiss – Crazy Crazy Nights är nog världens mest pepp låt, rekommenderas! Vore sjukt nice att se dem när de kommer till Malmö, men jag måste spara mina pengar :(

Iallafall, jag hade D-dag (disponibel dag) idag, som egentligen är till för att man ska plugga, men vi har knappt något plugg så jag brukar baka istället :) Idag gjorde jag valnöt&choklad-muffins som jag bjöd mina kompisar och min familj på, och de blev väldigt lyckade! Hade dessvärre ingen citron hemma, så jag tog lite extra mjölk och det gick bra. Här får ni också en redig bild på kakfatet!
Gott gott gott.

Receptet jag använde kommer ifrån boken A Piece of Cake av Leila Lindholm, som jag fick i julklapp förrförra året, den rekommenderas!

these colours don't run.

2010-01-25 @ 23:01:04

Iron Maiden – These Colours Don't Run är bra :) Och oj vad jag känner att jag har uppdaterat dåligt! Jag ska börja med att langa riktiga poser-bilder på mig, och någon på mig och Sonia, som vi tog med Sonias fjärrutlösare (♥ på den). Och ja, det blir klickbara miniatyrer, för bilderna blir så himla små annars, och det är synd!
Poser, japp japp. Awesome :) :) Gillar't :)

Dessa tog vi i fredags, i lördags var jag, Malin, Adina och Sanne hos Ruben och vi åt semlor, chips, invigde min chokladfontän och vi bara chillade mest, mycket trevligt! :) Här kommer lite fler bilder som ni får klicka på.

Gott. Jag bakade ju också lite kakor innan kvällen, havrekakor med chokladbitar i, goda blev dom!

Semla :) Massa frukt och marshmallows :) Chokladfontänen! Mys :)
1. Sannes perfekta (den enda som blev så fin) semla och i bakgrunden kan ni kanske se lite av Sannes ritskills! Jag är avundsjuk :(
2. Frukt- och marshmallows-fatet, stylat av Malin :)
3. Kanske inte världens finaste bild, men det är chokladfontänen in action! :D
4. Gillar bilden somehow, tycker att den fångade mysigheten på något sett :) På bilden är det iallafall Sanne som visar ritskillsen!

På söndagen så var jag med Joanna, allmänt chill och ja, det har vart en sjukt nice helg helt enkelt! Bara umgåtts med fina människor som fått mig att må bra och ja, det är så det ska vara :)

Idag hade vi tre lektioner (jag älskar vårt schema för period 2...), och slutade 12.05, sen åkte jag, Malin, Adina och Sanne hem till Sanne där vi såg Coraline och åt pannkakor, gott :) Väl hemma myste jag och Sonia framför Johan Glans och Guldbaggegalan och åt chokladdoppad frukt medan pappa såg Depeche Mode och mamma är i Florida med 29 grader varmt, gissa om jag är avundsjuk?


i remember you.

2010-01-15 @ 23:31:27
Skid Row – I Remember You lyssnar jag på för tillfället och jag uppdaterar för att meddela att jag har ätit årets första semla! Tjuvstart tycker någon kanske, men det är så gott så det gör ingenting tycker jag :)
gott! <3<- det blev en miniatyr så ni får klicka på den, gott var det!

Jag kan också meddela att jag fått ännu en kok/recept/bakbok av mina kompisar, i försenad julklapp, helt underbart med massa ny inspiration :D

let it roll!

2010-01-08 @ 22:17:25
Halli hallå på er alla, All Time Low – Let It Roll lyssnar jag på just nu och jag hoppas att ni har haft ett underbart jullov, för det har jag! Bara chillat, varit i stallet och vänt på dygnet, precis som det ska vara :D

Jag har goda nyheter, och det kan jag tacka min pappa för, och nyheterna är... *trumvirvel* min kamera är fixad! Pappa knivhögg minneskortsläsaren också blev allting bra igen, så jag behöver inte köpa ny :)

Som jag nämnde tidigare har jag ju fått nya bakböcker som jag skulle testa, och ni kan gissa om jag har bakat brownies i veckan! Häromdagen så bakade jag och min älskade lillasyster brownies med valnötter på, ungefär såhär såg de ut:
Image and video hosting by TinyPicFotot taget av Sonia, såklart :) Ett misstag var att vår ugn är lite konstig, det går bara att köra på varmluft och då går det ju snabbare, men det tänkte varken jag eller Sonia på, så det blev lite torrt :/ Men allting slinker ner med grädde och chokladsås!

Och här kan ni se lite av kakfatet jag fick i julklapp:
Image and video hosting by TinyPic

Sen satte pappa upp min London-tavla som vi hämtade hos mormor vid nyår, och gah, jag älskar den ♥
Gillar't!

Imorrn ska jag träffa några klasskompisar och de ville att jag skulle baka, så jag testade ännu ett brownies-recept, denna gången med valnötter, hackad choklad och philadelphiaost i! Var ganska skeptisk till philadelphiaosten men det var förvånansvärt gott, eller ja, det tyckte inte Sonia... Egentligen ska det vara glasyr på, men jag glömde göra dubbel sats av den så den får sparas till klasskompisarna (: Här kommer en bild:
Gott!
Tillbehör är lite amerikansk frosting, sprutgrädde och chokladsås på klassiker-receptet
1 dl vatten
1 dl socker
1 dl kakao
Rör ihop på låg värme, lätt som en plätt! :D

Det var la allt för mig denna gången, och jag lovar att det ska bli jämnare uppdateringar nu när kameran är fixad och allting är på sin plats.