blueberry muffins to die for

Tänk på att det är i cups och inte i dl, en cup är 240 ml = 2,4 dl och receptet ger ca 12 blåbärsmuffins.
1,5 cup vetemjöl
3/4 cup socker
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
1/3 cup vegetabilisk olja (t ex rapsolja, solrosolja eller matolja)
1 ägg
1/3 cup mjölk
1 cup färska eller frysta blåbär
Till smulblandningen:
1/2 cup socker
1/3 cup vetemjöl
1/4 cup rumsvarmt smör
1,5 tsk malen kanel
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda vetemjöl, socker, salt och bakpulver i en skål.
3. Häll olja, ägg och mjölk i en annan skål och vispa (det går bra med en ballongvisp, elvisp behövs inte om man inte vill) i cirka 1 minut.
4. Blanda mjölblandningen med äggblandningen, och rör försiktigt i blåbär med en slev. Fyll muffinsformarna till ungefär ¾.
5. Blanda de torra ingredienserna till smulblandningen, och rör till sist i smöret (skär det gärna i skivor/kuber innan du blandar allt). Blandningen skall vara väldigt "smulig".
6. Strö över smulblandningen över muffinsen.
7. Grädda i cirka 12-15 minuter i ugnen, eller tills smulblandningen ovanpå muffinsen har blivit lite gyllenbrun
Ville bra säga att din blogg är fetnice!!..och dom där muffinsen..<3<3<3!! (världens godaste)
Åh vad gott!! Detta måste jag prova!!