new york city speed!

2010-04-28 @ 21:02:51

Tjolahopp, ska bara slänga upp en dagens innan Grey's!
jiah
Linnen från HM och Sonias kjol från Monki :)

Idag är ännu en fin dag för jag hoppade 1,12 i höjdhopp på idrotten, är ganska stolt eftersom jag hoppat ca en gång under hela min högstadietid. Peppar morgondagen för det ska bli fint väder och vi drar in till Köpenhamn direkt efter skolan! :D


back on track again!

2010-04-27 @ 21:56:04

Bakade som sagt Bounty-cupcakes (<- klicka för recept) igår.
gittigt
gottttt
Mina kanske inte blev lika fina som Leilas, failade lite med frostingen men jag kan slå vad om att det blev minst lika gott! Tips - gillar man inte Bounty, som min syster, så är det ju bara att ta något annat t ex Mars :) Första gången jag använde de formarna, zebrarandigt för 10 spänn på Korthuset! :D

Och saker har löst sig! På fredag följer Ruben & Adina med till Helsingborg för att se Crashdïet :D Gillar stenhårt att det är Kill Hannah på torsdag och Lady GaGa om mindre än två veckor! Och på fredag släpps biljetterna till GaGa i Malmö den 19e november också, måste diiiit igeeeen! Upptäckte också att hon spelar i New York samtidigt som vi är där i sommar, men det vore lite för dyrt tror jag faktiskt.

Fotade även när de hoppade på stallet idag, någon bild därifrån kommer upp senare ikväll eller imorrn... Puss!


oh if my voice could reach back through the past.

2010-04-26 @ 22:12:05
Hallihallå, idag har varit en mycket fin dag, även om den började med ont i halsen och huvudvärk. Skolan slutade 12.05, jag cyklade hem och åt lasagne, bakade cocos&choklad-cupcakes (eller ja de är inte helt färdiga så därför kommer inte bilder förräns imorrn!), slog i tån i Sonias tröskel, cyklade ner till stan med Sonia och fotades av Sara & Anna i Studio Headshot lyssnandes på Lady Gaga och det var himla roligt. När vi valt ut 25 bilder (...) cyklade vi till SF och såg Remember me och jag grät minst lika mycket denna gången. Väl hemma tittade vi på Top Model och CSI och nu när jag kollar mailen ser jag att Vampire Weekend kommer till Peace and Love. Blir det mycket finare? Nu ska jag bara planera Valborg. Puss!

lost in her brown eyes.

2010-04-24 @ 23:38:25

jiah
The Tibblin Sisters är glada över att få den sista cupcaken efter US-mötet :D Och alltså nej, stallet är min fristad och där orkar jag inte alls bry mig om hur jag ser ut :D
söwt
Hildiepååånin var trötter och varm i solen så hon låg och latade sig när jag skulle ta in henne :O
fint.
Hon är bland det finaste jag har, även om hon inte är min. Är fullkomligt såld på denna bilden och hennes ögon är de klokaste som finns och PUSS på hela stallet.

Detta var min dag ungefär, och så har jag sett Millenium och ätit chokladmousse nu på kvällen.


this is the life.

2010-04-24 @ 20:35:28
fint
Ed, Danny och Andy från Crazy Lixx. Eller ja, Ed är typ bara deras kompis ^^
joanna
Joannasnyggo i Malmö
jajjemensan
Danny och Andy :)

Fick även min skiva signad, wihow :D Och Andy kände igen oss från att vi anmält oss på evenemanget på facebook ^^ Och Danny typ "Men jag vill minnas att jag signat åt en gång tidigare, du går på Spyken va?" Hihihihi och när de signat bookleten kunde jag knappt få tillbaka den i skivan för att jag skakade av nervositet xD Men de är så himla roliga och jag & Joanna var de enda under 18 och de enda som inte kände bandet... lite väl fan-girl'ish.

Har inga bilder från klassfesten, men det var helt sjukt roligt och jag är så himla glad att jag har en så fin klass och jag älskar den.

wrapped in piano strings.

2010-04-22 @ 21:50:33

Cha cha bloggen :D Förlåt för dålig uppdatering, men alla verkar ha överlevt. Det har väl inte hänt såvärst mycket, igår tittade jag och mamma på Leila bakar och jag fick mumsig inspiration till att göra cocos-cupcakes med bounty i, måste testa det typ nästa vecka. Idag hoppade vi på ridningen och om ni vill se mig göra roliga grimaser så kolla in http://soniasfoto.blogg.se. Igår insåg jag också vad mitt drömyrke vore - nämligen att jobba halvtid som översättare/språkforskare eller föreläsare eller något liknande, och halvtid ha ett litet mysigt fik med hemgjorda cupcakes och pajer och sånt.

Annat fint är att det nu bara är en vecka kvar tills Kill Hannah i Köpenhamn och två veckor + en dag till Lady Gaga i Globen :D Och att på måndag ska jag och Sonia fotas i stuudiooo av Sannes storasyster ^^ Enda dåliga är att det inte blir någon Crashdïet för att Elias inte kunde, men de kommer nog till Malmö snart får man hoppas. Hmmmm var något mer jag tänkte på. Ja, längtar tills morgondagen för Crazy Lixx ska spela unplugged i Malmö så jag och Joanna ska dit sen drar jag på klassfest :> OCH peace & love släppte nya band idag! Lily Allen och Familjen bland annat! Ååååh jag peppar denna sommaren så hårt. PUSS! :*


lady dada's nightmare.

2010-04-20 @ 21:34:20
-.-
gölligt
Lund passade på att få sin (förhoppningsvis) sista snö mitt under min ridlektion, mindre trevligt. Fast stallet är mysigt och sen somnade jag nästan i mitt varma bad och jag tror jag kirrat någon att åka till Helsingborg och se Crashdïet med så saken är biff. Poooossss! Och jo jag är glad för jag har upptäckt hur man laddar ner brushes till PS nu :D :D

lack of inspiration?

2010-04-19 @ 15:52:21
STOPP, VÄNTA! Ja, som rubriken lyder... Jag har brist på inspiration. Därför frågar jag er, okej nu låter det som att jag har jättemånga läsare vilket jag verkligen inte har men har ändå några besökare per dag.

So here are my questions to you guys - Vad tycker ni är kul att läsa om? Vad vill ni läsa om? Exempel på bloggar ni läser? Vad skriver ni om? själv gillar jag konst/fotobloggar, men är inget vidare estetisk och har ingen foto-inspiration så det blir lite jobbigt >.< Snälla hjälp mig!

Förresten om ni har tråkigt kan jag tipsa er om världens mest beroendeframkallande spel - Robot Unicorn Attack som även är världens mest manliga spel ;)

nothing can change the shape of things to come.

2010-04-19 @ 13:39:26

wazzup
skjorta (sonias) från bikbok
shorts från bikbok
basic linne från h&m
+ en grymt ojämn lugg.


remember me.

2010-04-18 @ 00:06:03
ne m'oublie pas
Kom nyss hem efter att ha sett filmen Remember Me på bio med Johanna. Förvånansvärt bra film, men framförallt sorglig! Grät en hel del må jag säga, fast mer än så säger jag inte för det vore att spoila. Lite kul var att innan filmen kom en som jobbar på SF in och välkomnade oss och sa att det var en tjej i publiken som fyller 18 på måndag, så vi grattade henne också, hon skämdes jättemycket haha :D

Har någon av er sett filmen?

armageddon.

2010-04-17 @ 15:16:14
crashdiiiet <3
Denna (Crashdïet's senaste skiva Generation Wild) + leo-mönstrade shorts från bik bok köpte jag idag!
Vet att ni älskar cambilder alltså :> Nu ska jag städa rummet och ikväll ska jag se Remember Me med Johanna. Puzz!

P.S. Här kan ni lyssna på hela albumet på Spotify!

i wonder how, i wonder why.

2010-04-16 @ 23:33:24
gitt
jajjemen
gitt

Ca 12 Chokladcupcakes
3 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe eller vatten
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 nypa salt
100 g mörk (70%) choklad

ev. extra hackad choklad eller hackade nötter eller vad du känner för :] MEN, tänk på att inte ha i för mycket "tunga" grejer eftersom cupcakesen inte reser sig lika mycket då.

1. Sätt ugnen på 175 grader, du kan ju vänta med detta om du har en snabb ugn och glöm inte varmluft om du har mer än en plåt.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt.
3. Smält smör, häll i smör, gräddfil och kaffe/vatten i äggsmeten och blanda.
4. Blanda ner vetemjöl, kakao, bakpulver och salt.
5. Smält chokladen (antingen i micro eller över vattenbad) och blanda ner i smeten.
6. Häll i eventuell hackad choklad eller hackade nötter.
7. Placera ut muffinsformar, helst i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
8. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min, lite kortare tid om du har varmluft. Tiden beror ju också på hur stora cupcakes du gör.

Chokladfrosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl kakao
100 g philadelphiaost
1 msk varmt kaffe eller vatten

1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och philadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet. Försök få bort alla klumpar.
2. Bred på frostingen på cupcakesen och garnera med vad du vill :D

TIPS! Om du tänkte frysa in cupcakesen så gör det innan du garnerat dem och spara frostingen tills när de är tinade, det blir lättare så :)

Receptet kommer ifrån A piece of cake av Leila Lindholm :>

Som ni nog ser så använde jag mig inte av frostingreceptet denna gången, använde färdiggjord som mamma köpt in the US and A! Detta var allt för mig idag, puss!

'cause i'm alive, live wire!

2010-04-16 @ 22:37:46
wiie in snabb update om dagen som vart underbar! sol sol sol och efter skolan cyklade jag och några andra från min klass till högevall och simmade 900 meter :D ska försöka få in det som vana, minst varannan vecka :) och ja vi cyklade förbi stadsparken och titta så fint där är!
wiieh
mobilbild för det var det enda jag hade till hands :> massa blommor!

(just nu redigerar jag cupcakes-bilder som kommer upp om en stund)

it ain't half of what you owe me.

2010-04-15 @ 22:15:08
jiah
yoo så snygg var jag när jag låg och läste geografi i solen :D behöver klippa min lugg snart känner jag.
bakade aldrig cupcakes, får bli imorrn eller på lördag istället ^^

och jo förresten när jag var ute och red så var jag tvungen att rida mellan ett träd och några buskar, har ridit där massa gånger och tänkt typ "fan vad ont det måste göra att slå i knäet i trädet"... vad tror ni inte händer? jajjemen, mitt knä ömmar satan nu! så det blev ingen jogging heller ^^ men uuh, trodde typ att jag skulle spy eller svimma när jag slått i knäet, men men. imorrn ska jag + polare baadaa efter skolan eftersom vi har gratis inträde där :O gittigt. gitt med sovmorgon imorrn också. oh la la. puzz!

is anyone here alive?

2010-04-15 @ 14:13:31

ledig dag idag, puss på det.
gick upp vid halv elva, stack till stallet och mockade innan jag red ut hildie i nästan 1,5 timme, blev helt genomsvettiga båda två :D så himla mysigt nu när det är så varmt ^^ funderade på att jogga lite idag, men är typ slut i benen nu så tror jag ska baka cupcakes istället. men först blir det utvecklingssamtal och geo-plugg! puss och hoppas att er dag är lika fin som min! :*


girl lose your blues, just laugh at life, then seize the day!

2010-04-14 @ 20:16:15

denna låten har gjort min dag, totally.
gick upp vid 11, åt lunch och cyklade till skolan med seize the day på repeat med solsken i ansiktet och så grymt!

seize the day!
ehm jiah mitt huvud ser oproportionerligt stort ut men helloh ni överlever :)
tröja från t-shirtstore och shorts från hm förra sommaren :]

hmm en annan sak som dock inte bidrog till min underbara dag var att sd (sverigedemokraterna) kom till spyken idag, de skulle vara där mellan 11-ca 14. de hann vara där i en halvtimme innan de blev utkörda för att skolan inte kunde ansvara för säkerheten. jag var ju inte där eftersom vi började 12.20, men tydligen hade en hel del människor, majoriteten vänsterfolk, ställt sig ivägen för SDs bokbord med argumenten "nä de ska inte få någon uppmärksamhet för det är så de växer, folk borde inte debattera med dem för deras enda argument är att få ut invandrarna". och nej, jag är verkligen inte för SD, men dumt gjort av de som hindrade debatter och diskussioner. okej att de har dåliga argument men vi har åsiktsfrihet och partipolitisk frihet (heter det så? något sånt..) så varför inte diskutera med dem istället för att bara blocka. det är ju det media har gjort i ca 10 år nu, och det är ju väldigt obvious att de har vuxit trots att media undvikit dem. men men, what to do lixx?

på idrotten idag så bara spelade vi basket fyra pers, två i varje lag för vi ville inte spela brännboll, haha. fett kul men man måste springa grymt mycket när man bara är två i ett lag! saknar att träna basket lite, saknar känslan man fick efter en träning att vara helt exhausted.

mycket text det blev idag, men kände för att uttrycka mig :) nu ska jag kolla på anna anka söker assistent (i brist på bättre saker för mig) och senare grey's anatomy <33

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once

nom nom nom!

2010-04-13 @ 23:31:00
i wantz
nom nom nom, hade jag haft pengar hade jag köpt upp mer eller mindra halva weekday och monki, allt på bilden är från monki. i wantz, helt enkelt. synd bara att jag är pank efter att ha bokat p&l och boende i sthlm till sommaren! men men, det är chillidill.

förresten, det borde finnas något träningsprogram så att man fick pengar när man tränade, som motivation liksom. måste bara komma på hur själva företaget ska få pengar, sen har jag en underbar affärsidé. jag skulle sprungit rumpan av mig (bokstavligen) om det fanns något sånt :D

rabbit heart.

2010-04-13 @ 21:18:44
idag är en väldigt mysig dag. spelade historia-luffarschack på historian och chillade mest, efter skolan stack jag till stallet med chloe, en utbytesstudent från usa som ska vara i sverige i ett år och kollade på lektionen. just nu spanar jag snygga kläder på monki's hemsida, tänkte sätta ihop en liten "vill ha"-bild ^^

and you know what's awesome? jag börjar skolan 12.20 imorrn! bara samhäll och idrott, jag älskar spyken. nomnomnom. behöver inte gå upp förräns 11.20.

tills jag uppdaterar får ni kolla på världens roligaste shane dawson, jag älskar verkligen honom. det enda negativa är att jag börjar sjunga denna texten istället för orginalet numera, haha :)

bloggtrafik!

2010-04-12 @ 19:08:35
Surfade in på röd lastbil, en mycket gullig blogg jag följer och läste att hon tipsade om bloggtrafik.nu som skulle ge fler besökare, så jag testade och VIPS! från 5 unika besökare till 36 på 10 minuter, det funkar! ville bara tipsa om det :> nu måste jag verkligen plugga innan jag ska kolla top model och csi :>

overwhelming evidence of the contrary.

2010-04-12 @ 18:09:55
myspys
myspysig bild från förra sommaren i skeppevik :]

jag tror det är något lustigt i luften, för idag var jag ute och sprang helt frivilligt i ca 25 minuter. motvind i början, men ganska skönt faktiskt - iallafall efteråt. nu blir det plugg till engelsk/historia-redovisningen imorrn och fransktexten... haha och jo, idag var jag på en föreläsning av bodil jönsson (känd fysiker tydligen) för vi var tvugna och herregud, det känns plötsligt väldigt självklart att jag valde samhäll... fattade ungefär ingenting med massa fysiska termer om tid... anyways, puss!

les fleurs.

2010-04-11 @ 22:26:30
bug
les fleurs jaunes!
lots of krokusar!
i mormors trädgård kan man hitta blommor minsann!

förresten, nu när jag har läst ut millenium-trilogin behöver jag något nytt att läsa! så er uppgift är: skriv ner böcker ni tycker att jag borde läsa, författare, genre - typ så! puss & gonatt :)

une très belle soeur.

2010-04-11 @ 17:38:21
bästa
jajjemen
très belle
la plus belle soeur dans le monde, sonia.
(säger man ens så?)
iallafall, gick upp 8.15 (!!!) idag för att rida tidigt, så jag och sonia red iväg mot landet och när vi kom dit så höll dom på och gödsla... så det luktade skit, bokstavligen :( så vi red till ett annat ställe och det var mysigt :) sen jobbade vi i stallet och nu är jag hemma och ska plugga franska, borde gjort det igår också. ska typ kunna berätta om en text helt utantill och det är sjuttioåttatusen årtal som jag ska kunna, typ 1863 och sånt, på franska! dör lite. och så är mitt marabou passion & chili-choklad slut, det var omnomnom. har ni smakat det?

of moons, birds & monsters.

2010-04-11 @ 00:23:04
trallalaaaanaiz
s&v
översta bilden tagen av min syster sonius, puss på henne.

idag har det varit stall och nu på kvällen såg jag och sonia hela män som hatar kvinnor och halva flickan som lekte med elden på svtplay.se <33 läste ju ut luftslottet som sprängdes igårkväll, gillar verkligen de böckerna! hur allting knyts ihop i andra boken är mästerligt gjort. nu måste jag dock gå och sooovaaaa för jag och syrran ska upp tidigt (8.15) och rida innan vi ska städa i stallet! puss [:

beautiful world.

2010-04-09 @ 23:37:03

perspective of a spider
är äntligen klar med alla blekingebilder, iallafall i digital photo professional, ska kolla igenom dem i ps imorrn :) iallafall, jag har på något lustigt sätt blivit helt kär i bilden ovanför, och jag tycker att den förtjänar en stor storlek så ni får klicka på den för att se i bästa upplösning, och det är värt det faktiskt :) anyway, idag har jag slått i knäet i väggen bredvid dörröppningen när jag skulle gå in (IQ badboll?!) genom dörröppningen och så har jag tweetat min 667de tweet på http://twitter.com/victimofemotion, lite coolt. nu bär det iallafall av till sängen där jag ska läsa ut luftslottet som sprängdes! gryyyymma böcker må jag säga, har ni läst millenium-serien? puss!

(förresten så är jag också väldigt sugen på att fixa en ny design... får la prata med syrran och se vad hon säger om saken ^^)


ambitions.

2010-04-08 @ 22:15:54

arghh har inte bloggat på typ.. två-tre dagar nu, i'm sorry darlings! men har haft massa läxor och kollat på tv (dålig prioritering hej!) och stuff men nu kan jag glatt meddela att jag börjat kolla på blekinge-bilderna och håller på att raw-redigera dem, för mitt photoshop strejkar... ska nog installera PS på laptopen också så kan jag redigera i skolan :D awesome!
:)
så ni får nöja er med en halvgammal cupcake-bild :) ska försöka baka något snart också, det var ett tag sen.

puss!


show me what i'm looking for.

2010-04-05 @ 23:02:48
sweetiiieee
ännu en hästbild, denna gången på Stella & Siri (a)

Idag blev jag väckt vid 12 av en lillasyster som påpekade att jag lovat henne att vi skulle ut och jogga idag, men så såg jag regnet och andades ut :D sen såg jag, mamma och pappa il divo om giulio andreotti (?) och jag halvsov, känner mig lite dålig som samhällare där ja. iallafall så sprack det upp till sol så jag, sonia och pappa joggade typ 5 km, duktigt! har kollat på top model och csi och lagt in bilderna + rensat lite från blekinge men ja... de kommer upp när jag är klar med dem, har lite plugg att göra och i need my beauty sleep ;>

godnatt, hoppas ni har haft ett fint påsklov för det har minsann jag haft! :]

eyes, ears & muzzles.

2010-04-05 @ 00:47:23
sweet
maaaanmuzzle :>
gölligt
så, ska börja redigera blekinge-bilderna imorrn :) gonatt!

this time tomorrow.

2010-04-04 @ 21:49:33
awesomeness
Såja, nu är jag hemma igen och herregud vad mycket bilder jag har att redigera...
angående bilden så har jag tittat klart på upp till kamp nu, 4 90-minutersavsnitt om fyra ungdomar mellan 66-76. Väldigt intressant och jag grät till sista avsnittet :(

puss!

pick yourself up, don't blame the world

2010-04-01 @ 22:53:38
hej hopp darlings, Maria Mena – All This Time (Pick-Me-Up Song) är bland de fiiiinaste låtarna och jag upptäckte nyss Reckless Love, ännu ett awesome band från finland ^^ idag har jag varit i stallet heeeela långa dagen, ryckte bort nästan 10 cm man så nu är hildie fin(are) :) jobbar på att redigera bilder så det kommer upp ikväll annars förhoppningsvis imorrn innan vi åker till mormor.
och man
dålig mobilbild 1 men såhär kort var hildies man efter att jag ryckt den! den var typ 10 cm längre innan! i is proud.
japp
dålig mobilbild 2. ja, såhär kul har vi i stallet :)

nu ska jag börja redigera :>